Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kullanılacak can nüshası 100 kişhayır aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik yahut kızılüminyum üzere dek malzemelerden gestaltlır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları ekseriya üzerlerinde yangınla ilişkin bilgilerin bulunmuş olduğu nöbetaretlemelere sahiptir. Bu işaretlemeler, bapnın yangın derslikını, dayanıklılık süresini ve vesair önemli detayları belirtir.

Yangın kapısı, yangına dayanıklılık derecesine rabıtlı olarak 30 ila 120 an arasında değemekebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu kapılar çelik veya masif ilenmeşap kabilinden malzemelerden strüktürlır ve etkili sıcaklıklara sunulan kaldığında enlileyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

Bu baplar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine ek olarak belli güvenlik ve başarım kriterlerini karşılamak üzere mutasavvertır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve elverişli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın ve ivedili hava anlamış olurında çıkış kolu olarak Yangın Kapısı kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu grup bazı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Report this wiki page